Het kruispunt voor een persoonlijk afscheid.

Hoe werkt Afscheidspunt?

Wij helpen u graag verder.

Hoe werkt afscheidspunt

Afscheidspunt is een website waarop u veel algemene en specifieke informatie kunt vinden over het organiseren van een uitvaart. Deze site helpt u om u een beeld te vormen over uw wensen; wat is er mogelijk en wat past er bij mij? En hoe kan ik dit praktisch invullen?

U vindt veel algemene informatie over het organiseren van een uitvaart: bijvoorbeeld een stappenplan wat er allemaal geregeld moet worden na een overlijden. Kan ik bepaalde zaken ook zelf regelen? Mogelijkheden van asverstrooiing, bijzonder rouwvervoer etc. Maar ook advies wat te doen in bepaalde situaties. Kortom: hier vindt u een compleet overzicht van de mogelijkheden.

De mogelijkheden die u wenst kunt u vertalen naar specifieke producten en/of diensten die worden aangeboden in uw regio. Bijvoorbeeld: waar vind ik begraafplaatsen en crematoria? Kan ik ook ergens  anders een dienst houden dan in een crematorium of kerk? Waar vind ik bedrijven in mijn regio die een lijkkist of netter gezegd een kist of uitvaartkist kunnen leveren? Waar vind ik bedrijven in mijn regio die kunnen afleggen of netter gezegd de laatste verzorging kunnen volbrengen? Waar vind ik bedrijven in mijn regio die een lijkauto of netter gezegd een rouwauto verhuren? Etc. 

U vindt dit alles door op Regio's te klikken, uw regio te selecteren en de bedrijven te zoeken die u kunnen ondersteunen met het leveren van producten en/of diensten.

paardenbloem-sepia.jpg