Het kruispunt voor een persoonlijk afscheid.

Wat is Afscheidspunt

Vindt uw weg met afscheidspunt.

Wat is afscheidspunt

Afscheidspunt is een website waarop u veel algemene en specifieke informatie kunt vinden over het organiseren van een uitvaart. De site helpt u om een beeld te kunnen vormen over uw wensen: wat is er mogelijk en wat past er bij mij? En hoe kan ik dit praktisch invullen?

U vindt op Afscheidspunt veel algemene informatie over het organiseren van een uitvaart: bijvoorbeeld een stappenplan; wat er allemaal geregeld moet worden na een overlijden. Kan ik bepaalde zaken ook zelf regelen? Mogelijkheden van asverstrooiing, bijzonder rouwvervoer etc. Maar ook advies wat te doen in bepaalde situaties. Kortom, op Afscheidspunt vindt u een compleet overzicht van de mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart.

De mogelijkheden die u wenst kunt u vertalen naar specifieke producten en/of diensten die worden aangeboden in uw regio. Bijvoorbeeld: waar vind ik begraafplaatsen en crematoria? Kan ik ook ergens anders een dienst houden dan in een crematorium of kerk? Waar vind ik bedrijven in mijn regio die een lijkkist of netter gezegd een rouwkist of uitvaartkist kunnen leveren? Waar vind ik bedrijven in mijn regio die kunnen afleggen of netter gezegd de laatste verzorging kunnen volbrengen? Waar vind ik bedrijven in mijn regio die een lijkauto of netter gezegd een rouwauto verhuren? Etc. 

U vindt dit alles door op Regio's te klikken, uw regio te selecteren en de bedrijven te zoeken die u kunnen ondersteunen met hun producten en/of diensten.

image-flower.jpg