Het kruispunt voor een persoonlijk afscheid.

Waarom Afscheidspunt?

Ontdek u wensen en regel het zelf.

Waarom afscheidspunt?

Hoe kunt u bewust met iets bezig zijn? 
Door er zelf mee aan de slag te gaan. 
Op wat voor manier manier kunt u er zelf mee aan de slag gaan?
Dat maakt eigenlijk niet uit, laten we zeggen: uw manier.

Bewust met een uitvaart bezig zijn houdt voor een ieder dan ook wat anders in:

Afscheidspunt kan u helpen bewust te worden van de keuzes die u kunt maken op het gebied van een uitvaart. Afscheidspunt is daarom ook bedoeld voor mensen die op dit moment, of in de nabije toekomst te maken krijgen met het overlijden van zichzelf, of iemand anders.

Via deze site kunt u veel informatie verkrijgen over het organiseren van een uitvaart en alles daaromheen. Zo vindt u veel algemene informatie over afscheid nemen op Afscheidspunt, maar vooral ook uitgebreide specifieke informatie uit uw eigen regio. U kunt via deze site dan ook zelf bedrijven inschakelen in uw regio die u het product of de dienst kunnen leveren waar u naar op zoek bent. Via Regio's kunt u dan uw regio selecteren en vervolgens de gewenste bedrijven uitkiezen. 

U kunt op deze site ook een Stappenplan vinden. Dit is een overzichtelijke lijst van punten welke geregeld mogen/moeten worden na een overlijden. Op deze site krijgt u verder ook de mogelijkheid om een wensenlijst uit te printen. Deze wensenlijst kunt u zelf invullen zodat uw nabestaanden precies weten wat uw wensen zijn na uw overlijden.

bloem-bruintinten.jpg