Het kruispunt voor een persoonlijk afscheid.

Regio Utrecht

Regel uw uitvaart binnen de regio Utrecht

De regio Utrecht

Utrecht is een prachtige stad en provincie. Utrecht is centraal in Nederland gelegen  en is dus een gebied waar veel mensen samenkomen. De plaats Utrecht zelf is gelegen in de Randstad. Ook is Utrecht een van de grootste steden van Nederland.

Utrecht was een van de eerste steden in het huidige Nederland met stadsrechten en heeft een lange geschiedenis en een belangrijk historisch centrum. Kenmerkend voor de stad zijn onder meer de werven en de Dom van Utrecht (met de 112 meter hoge Domtoren) waaraan de stad de bijnaam Domstad ontleent. De stad was in het jaar 1808 kortstondig de hoofdstad van het Koninkrijk Holland, zoals Nederland destijds heette.

De provincie Utrecht is ook ingedeeld in gebieden. Een aantal bekende gebieden hiervan zijn: De Ronde Venen, Woerden, de Utrechtse Heuvelrug, Rhenen, Wijk bij Duurstede en de Bilt.

Het is tegenwoordig mogelijk om de uitvaart plaats te laten vinden in het stadion van FC Utrecht. Zo kunt u de uitvaart nog persoonlijker maken. 

Mensen (oorspronkelijk) uit Utrecht willen vaak ook in Utrecht begraven of gecremeerd worden. Het is dan fijn om de gehele uitvaart in Utrecht te regelen. Ook mensen buiten Utrecht kunnen de uitvaart in Utrecht regelen. Afscheidspunt kan u hierbij helpen. Afscheidspunt geeft u algemene informatie over alle aspecten wat betreft het regelen van een uitvaart in Utrecht. Ook biedt Afscheidspunt u de mogelijkheid om contact op te nemen met bedrijven en instellingen voor het regelen van de uitvaart. Klik op een van de onderstaande links om verder te gaan:

1: Algemene informatie Utrecht

2: Bedrijven in de regio Utrecht

3: Instellingen in de regio Utrecht