Het kruispunt voor een persoonlijk afscheid.

Hans Geurts

Uitvaartkisten & Benodigdheden.

Hans Geurts

Geurts uitvaartkisten is een servicegericht organisatie met zeer snelle levertijden. Doordat Geurts uitvaartkisten een zeer omvangrijke voorraad heeft, zijn nagenoeg alle kisten uit voorraad leverbaar en indien gewenst binnen 24 uur bij u bezorgd!

Hiermee horen wij bij de top van Nederland! Naast de snelle levering is ook de persoonlijke manier van werken een belangrijke filosofie in het bedrijf. Zaken zijn in de eerste plaats gebaseerd op vertrouwen, zo ook onze relatie met u!

Naast de service en de levering worden ook onze producten aan strenge kwaliteitseisen onderworpen! Alle kisten worden eigenhandig geïmporteerd en/of ingekocht als halffabrikaat. Ten eerste inspecteren wij al deze halffabrikaten voordat wij zelf de handgrepen en bekleding aanbrengen. Elke product gaat dus eerst door onze handen en kwaliteit wordt hierdoor gegarandeerd.

Door deze werkwijze is succes gegarandeerd! Onze huidige klanten zijn merkbaar tevreden en trouw. Zij zijn blij met een betrouwbare, vriendelijke en hoge kwaliteit-leverancier.

Hans Geurts
Weg door Jonkerbos 27
6532 SW Nijmegen

Telefoon: 06-53366765
E-mail: Niet van toepassing

Stuur een e-mail Bezoek de website