Het kruispunt voor een persoonlijk afscheid.

Uitvaartcentrum Barbara DELA Nijmegen

Uitvaartcentrum Barbara DELA Nijmegen

Uitvaartcentrum Barbara DELA Nijmegen

De verzorging van de overledene vindt plaats in het uitvaartcentrum. Nabestaanden kunnen zelf aangeven in hoeverre ze mee willen helpen in de verzorging van hun dierbare. Onze deskundige hulp begeleidt hen daarbij. Natuurlijk kunnen wij ook de gehele verzorging uitvoeren. Uw uitvaartverzorger kan u hier meer over vertellen.

In ons uitvaartcentrum hebben we zes sfeervolle rouwkamers. Elke rouwkamer heeft een afgeschermd gedeelte waar de overledene wordt opgebaard. In het familiegedeelte heeft u de mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen en staat er natuurlijk koffie en thee voor u klaar.

Wij kunnen het ons voorstellen dat u zo vaak mogelijk bij uw overleden dierbare wilt zijn. Veelal kan dit gerealiseerd worden door de overledene thuis op te baren. Het kan ook zijn dat dit voor u en uw familie niet de ideale situatie is. Hiervoor hebben wij in ons uitvaartcentrum de beschikking over twee 24 uur-kamers. Bij deze kamers krijgt u een eigen sleutel zodat u afscheid kunt nemen op elk door uw gewenst tijdstip. Net zoals thuis.

Uitvaartcentrum Barbara DELA Nijmegen
Burgemeester Daleslaan 27
6532 CL Nijmegen

Telefoon: 06-51220440
E-mail: uc-nijmegen@dela.org

Stuur een e-mail Bezoek de website